A noszvaji találkozónk apropója a szabad tűz. Lássuk, ki, hogyan készül Noszvajra:
ANYUKÁM Mondta - Encs
Focaccia
Házi joghurt kardamomos sült szilvával
CHIANTI Étterem - Veszprém
Cigánypecsenye mangalicatarjából pásztortarhonyával
Almás pite
IKON Étterem - Debrecen
Házi debreceni
Krumplifőzelék mangalicafasírttal
Hideg almaleves grillezett almával
KISTÜCSÖK Étterem - Balatonszemes
Malaccsülök fejtett babos káposztával
Kardamomos-szilvás morzsasüti
MACOK Bisztró - Eger
Macok zöldfűszeres szarvasraguval
Mákos bobalyka házi szilvalekvárral
MANDULA Étterem - Villány
Birka pljeskavica grillen házi ajvárral
Gulab Jamun 6. villányi reinkarnációja
MANGALICA Gasztroműhely - Etyek
Etyeki sólet
Házi túrógombóc baracklekvárral
NOMÁD Hotel - Noszvaj
Fűszeres csirke zöldparadicsom lekváral
Sült rizs
ROSINANTE Étterem - Szigetmonostor
Olívaraguval töltött marhapofatekercs, sült fokhagymapüré és házi minicipó
Levendulás csokoládédesszert
SARKI Fűszeres - Budapest
Becsinált leves tanyasi csirkéből
Aranygaluska szőlőlekvárral
VIATOR Étterem - Pannonhalma
„Szilvás gombóc” leves
Kacsa hurka, házi almamustárral
WALTER Vendéglő - Perbál
Mangalica palócosan
Gyümölcsös piték
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése