1. Bevezető, azaz mi az a Stílusos Vidéki Éttermiség?
Több kiváló étterem összefogásával a Rosinante Szállodában 2012. februárjában valósult meg első gasztro-randevúnk, amely közel hozta egymáshoz az értő közönséget és a nyolc innovatív vidéki konyhát vezető séfet.
A kezdeményezés olyan népszerűnek bizonyult, hogy 2012. szeptember 29.-én a perbáli Walter Vendéglőben ismét találkozót adunk egymásnak.
Több kiváló étterem összefogásával a Rosinante Szállodában 2012. februárjában valósult meg első gasztro-randevúnk, amely közel hozta egymáshoz az értő közönséget és a nyolc innovatív vidéki konyhát vezető séfet.
A kezdeményezés olyan népszerűnek bizonyult, hogy 2012. szeptember 29.-én a perbáli Walter Vendéglőben ismét találkozót adunk egymásnak.
Összefogásunk célja, hogy az ínyenc utazók számára új, vagy kevéssé ismert kulináris desztinációkat kínáljunk. Küldetésünknek érezzük, hogy a vidéki magyar gasztronómiai palettát színesítő, szívből jövő vendéglátáson alapuló kézműves éttermeket népszerűsítsük.
Az ország különböző pontjairól érkező szakácsok a kóstolók kínálása mellett izgalmas bemutatófőzésekkel is szórakoztatnak majd, és persze megismerhetjük az egyes séfek személyes hitvallását a modern magyar konyhaművészetről.
Hiszünk abban, hogy a vendéglátás jövője szempontjából a minőségi magyar alapanyagok és az igényes kézműves manufaktúrák támogatása kulcsfontosságú. Ennek érdekében válogatott termékek piacát kínáljuk a látogatóknak ezen a napon az ország különböző pontjairól.
MELY ÉTTERMEKET LEHET "MEGKÓSTOLNI" szeptember 29.-én, szombaton?
Chianti Étterem- Veszprém
Ikon Étterem-Debrecen
Imola Udvarház- Eger
Mandula Étterem és Bor Bár- Villány
Manga Gasztronómiai Műhely- Etyek
Nomád Hotel- Noszvaj
Rosinante Étterem- Szigetmonostor
Sarki Fűszeres-Budapest
Viator Apátsági Étterem-Pannonhalma
Walter Vendéglő- Perbál
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése