2013. április 4., csütörtök

Egyedülálló jótékonysági vacsora az Éttermiség séfjeivel és sztárborászokkal, május 3.-án Villányban!



Eljöttünk, hát segítünk...

Örömmel adunk hírt arról, hogy a stílusos vidéki éttermek 2013-ban, a BorZsongás keretein belül Villányban tartják immár hagyományos évadnyitó országos találkozójukat.

sefek3


A rendezvény előestéjén - hagyomány teremtő szándékkal - közös jótékonysági VIP gálavacsorát szervezünk, melynek bevételéből egy meghatározott helyi célt jelen esetben Villányban a villányi gyerekek étkeztetését, valamint az Éttermiség rendezvényét támogatjuk.

Legyen részese Ön is ennek az igazán exkluzív eseménynek!

Az est fővédnöke Takáts Gyula Villány Város Polgármestere.

Házigazda: Pauli Zoltán a Mandula Étterem vezetője, valamint Ruprecht László séf úr, a Stílusos Vidéki Éttermiség elnöke.

A grandiózus menüsort az alábbi éttermek séfjei készítik:

CHIANTI Étterem-Veszprém, MANDULA Étterem és Bor-Bár-Villány, MANGA Gasztroműhely-Etyek, KISTÜCSÖK Étterem és Borpince-Balatonszemes, VIATOR Étterem és Bor-Bár-Pannonhalma, ROSINANTE Szálloda-Szigetmonostor, WALTER Vendéglő-Perbál

VILLÁNY GRAND-CRU, a neves Villányi borászok ismét egy asztalnál

boraszok2


nagylelkűen támogató alábbi neves villányi borászok mutatják be:

Bock József, Gere Attila, Tiffán Ede, Malatinszky Csaba, Ipacs Szabó István-Vylyan, Gere Zsolt


MENÜ és BOROK

Köszöntő bor:
Gere Attila Frici Rosé Gyöngyözőbor 2012

Hideg balatoni haltrilógia
Kistücsök Étterem-Balatonszemes
Borajánlat: Gere Attila / Csillagvölgy Pincészet Sauvignon Blanc 2012

Mangalica sushi háromféleképpen
Manga Gasztroműhely-Etyek
Borajánlat: Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet - Gombás Pinot Noir 2008

Verjus-s halleves folyamirákos fekete raviolival, roppanós tengeri fűvel
Mandula Étterem és Bor-Bár-Villány
Borajánlat: Malatinszky Organikus Szőlőbirtok és Pincészet -
 - Siklósi Chardonnay 2009

Borjúduó, borjúláb és pofahús kifliburgonyával
Viator Étterem és Bor-Bár-Pannonhalma
Borajánlat: Tiffán Ede és Zsolt - Cuvée Carissimae 2008

Őzcomb zellerhabbal, rozmatingos knédlivel
Chianti Étterem-Veszprém
Borajánlat: Bock Pince - Bock Cuvée 2008

Variációk csokoládé és kávé témára
Walter Vendéglő-Perbál
Borajánlat: Gere Tamás és Zsolt Pincészete - Aureus Cuvée 2007

A vacsorát követően közös borozgatásra, beszélgetésre invitáljuk a résztvevőket az étterem szivar szeparéjába.

A változtatás jogát fenntartjuk.

A hangulatról akusztikus gitár zenével Pesti Zoltán, a legendás egyszemélyes gasztro-blues zenekar gondoskodik.

Részvételi díj: 50.000 Ft/fő, mely tartalmazza a séfek által készített 6-fogásos ételsort, és a borászok által a fogások mellé kínált prémium Villányi borokat, valamint egy VIP belépőt kóstoló bónokkal a másnapi SVÉT rendezvényre. A belépőjegyről 100%-ban elszámolható számlát biztosítunk.

Csatlakozzon Ön is hozzánk, töltsön el egy igazán emlékezetes estét Villány vezető borászainak, valamint Magyarország kiváló vidéki séfjeinek társaságában.

Támogassa részvételével a villányi gyermekétkeztetést és a Stíklusos Vidéki Éttermiség rendezvényét!

SVÉT 2013   l   Információ: 06 30 630 0401   l   Asztalfoglalás: mandula@gere.hu

 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése